19 november, 2006

Hvis du er blakk og du vet det....


så gift deg med en Sunnmøring.


Da vi kjøpte huset vårt for noen år siden la kona inn som betingelse ved budet at vi skulle få med en gyngestol som stod der. Gyngestolen var eldre og spesiell. Ikke spesiellt god, men spesiell. Betingelsen var mest en spøk. Vi fikk huset og gyngestolen. Huset er solgt igjen og i dag ble jaggu gyngestolen også solgt.

Vi har hatt behov for en bedre stol, så kona fant en sånn svær god blå stol med fotklaff som du drar ut, som gynger og er skikkelig luksus å sitte i. Hun la inn bud på 500 for denne og fikk tilslaget.

Derved måtte gyngestolen ut. Istedet for å kjøre den på fyllinga satte hun inn annonse på Finn.no. Der hun sa 500 eller bud. Etter 20 minutt fikk vi et bud på 650. Vi mente vel 500 eller lavere bud. Men vi kunne ikke si nei til et høyere bud... Derved ble den solgt etter at annonsen hadde fått stått noen flere timer uten respons. Vi byttet ut en gammel kjip stol som vi fikk gratis med en 3 år gammel fet luxusstol og sitter igjen med 150,-.

Nå er stresslessen som hun kjøpte til meg for 100,- på et loppemarked lagt ut for 200.

6 kommentarer:

fruen og husbonden sa...

Slik skal det være. Fortjeneste i alle ledd. :)

bigdaddy sa...

Lurer på hor mange Finn anonser vi må sette inn for å å konvertert vår 14 tommers tv til en 28 tommer?

Idalexa sa...

schweeet.. =)

osovega sa...

en kul(og intressant) blogg det hær!

"sunnmøring" låter i øvrigt som en fisk. men eftersom det ær svårt att gifta sig med en fisk, så ær det nog inte så. men vad ær det då?

Onkel Reisende Mac sa...

Hei, hva med å selge på QXL? Solgte en skrukkete 50-lapp fra 1985 for 65 kr + porto :D

Minneapolise sa...

Nå ble jeg litt stolt over å være sunnmøring :)