25 september, 2008

En familietragedie i alle kanaler (2)

Rune Baasland har lånt minst 70 millioner for å finansiere spilling på nett. Rune Baasland sier han ikke er spillegal. Jeg vil se litt nærmere på dette.

Å bruke av sine egne penger å spille for, er etter min oppfatning ok, så lenge en klarer å oppfylle sine forpliktelser. Det øyeblikket en ikke klarer å oppfylle sine forpliktelser, og har brukt penger på spilling har en krysset et punkt.

På dette tidspunktet så skal en ta læring av det som har hendt og sørge for at det aldri skjer igjen. Dersom det skjer igjen så lider en av spillegalskap.

Rune Baasland var nødt til å ta opp lån. Detaljene om hva som skjedde underveis tror jeg ikke vi vil få detaljene om. Ikke bare tok Rune opp lån, men han tok opp 70 millioner i lån. Personlig kommer han sannsynligvis i fengsel for dette. Det er mulig at foreldrene også må i fengsel. Foreldrene er personlig konkurs. Selv er han personlig konkurs.

Ikke nok med dette: siden pappaen er biskop, og derfor en offentlig person, må hele greia spilles ut i media. Som om tragedien ikke var stor nok.


Alt tyder på at Rune Baasland er spilleavhengig. Han burde være glad for tilbudet om diagnosen spilleavhengig. Når vi gir han diagnosen, så kan vi unnskylde han litt. Si at ja ja, han er jo spilleavhengig stakkars. Tror at det er med spilleavhengighet som med andre avhengigheter at en må innrømme at en har et problem. Det bør Rune Baasland gjøre.

Dersom Rune Baasland ikke er spilleavhengig har en et gedigent forklaringsproblem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hvis han har spilt vekk så mye penger uten å være spillegal, ja da er han bare Gal!! vet ikke hva som er verst;)

bigdaddy sa...

Poeng!

Anonym sa...

Hvem er denne Rune Baasland?
Er han kanskje i slekt med Bjarte Baasland, slik at det er enda flere spillegale i den familien?