01 juni, 2006

Korrupte svin!!!

Vektervekslere stod det i VG. Jeg tenkte hva er en vekterveksler? Det viser seg at Norsk lotteridrift som driver haugevis av automater i dette landet forsøker å omgå regelverket på de mest ondsinnede måter. Fra første juli blir det forbudt å putte på seddler på de automatiske bandittene (Bravo Giske). Det blir også forbudt å ha vekselautomater i samme rom som spilleautomatene.

Norsk Lotteridrifts mottrekk til dette er å plassere vektere med en pengevekslingsvekse ved automatene. Regelverket som er laget for å beskytte syke stakkarslige mennesker fra seg selv blir på denne ondsinnede måten omgått slik at de svakeste blir rammet.

Norsk Lotteridrift som tidligere har drevet i et moralsk grenseland har nå kastet all moral og all etikk over ripa. Og driver nå kun etter ett mål: PENGER.


De er lovpålagt å betale ut 40% av blodpengene de mottar til frivillge organisasjoner. Disse frivillige organisasjonene mottar da disse blodpengene. Ved å motta disse pengene gjør de seg selv til moralsk medansvarlig for Norsk Lotteridrifts manglende moral.

Dette gjør at de organisasjonene som ikke nå trekker seg fra å motta penger fra Norsk Lotteridrift etter min oppfattning ikke verken er humanitære eller samfunnsnyttige.

Om de ikke trekker seg vil de forbli drevne av profitthensyn og ikke av hensyn til humanitære eller samfunnsnyttige idealer.

Disse organisasjonene er: Den norske kreftforening, Bellona, Norges Skiforbund, SOS rasisme, Redd Barna, Nasjonalforeningen for folkehelsen, LHL, WWF Norge, Norsk Folkehjelp og Norges Blindeforbund.

Disse organisasjonene må vokte sine skritt varsomt!!!

Ingen kommentarer: